KloringTenkte at dagens innlegg skal handle litt om kloring under sex. Jeg mener jeg har testet det fleste typer kloring. Husker godt med ex-dama. Ble kanskje litt små kloring under en heftig akt. Spesielt under selve klimax. Men nå tror jeg at jeg har opplevd "mother of all" kloring. Det har seg slik at jeg har hatt besøk av ei venninne fra min hjemby siden søndag. Vi har rotet litt før når jeg selv bodde på vestlandet, å under noen besøk til hjembyen. Denne gangen var litt spesiell. Jeg har nemlig lillebroren min på besøk. 

Det hele har vært litt kleint. Lillebroren min har sine venner her i Oslo, så jeg tenkte at han kommer til å være mest mulig ute med dem. Meeen det skjedde ikke så ofte. Jeg og venninna trodde vi skulle ha en veldig "aktiv" uke, men med tanke på min bror, holdt jeg meg. Hun derimot, klarte så vidt å holde seg. 

Hun er en av den typen som digger metal. Percing i begge nipplene, merklige tattoveringer å er litt over gjennomsnittlig glad i sex. Til slutt klarte hun ikke mer. Vi fikk en time for oss selv, å hun ble et monster! Det begynte med at hun bare hev seg over meg på sofaen. Hun satt å skle fram og tilbake over meg, mens hun dro og rev i håret mitt. Jeg ble kåt på 1 minutt, å kjente at sengen kanskje var den mest strategiske plassen å plassere henne. Jeg løftet henne opp, å bar henne til sengen, mens jeg på en eller annen måte klarte å rive av henne alle klærne. Jeg sparte ikke på kruttet, å kjørte en helt vanlig misjonær, med et nydlig tattovert ben over skulderen. Etter ca 20 minutt med en fantastisk innsats fra begge begynte vi å kjenne at vi begge var ganske nærme. Jeg kjente det på måten hun rev mer å mer i håret mitt. Men så skjedde det! Hun tok tak i meg, å hev seg selv over meg å begynnte å ri! Jeg ble litt sjokket og positivt overasket over timingen å måten hun gjorde det på. Det er ikke vanlig rett før slangen sprøyter gift, for å si det slikt. Hun gjorde plutselig alt arbeidet, å jeg bare lå der å nøt det. PLUTSELIG kjente jeg det. 10 skarpe negler som satte seg i brystet mitt, å begynte å rive seg ned mot magen. Det gjorde at jeg fikk en overdose av adrenalin. Å det fikk hun også, som tydligvis nådde årets klimax. Jeg ble helt sjokket av situasjonen som var helt ny for meg. Blod rennende nedover brystet, å en dame som har jobbet seg selv til klimax.

 

Fantastisk å vondt!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mars In Venus

Mars In Venus

23, Oslo

Skriver om livet som ny og singel i hovedstaden. Følg med!

Kategorier

Arkiv

hits