Mitt Første innlegg

Hei Blogg verden.

Da var dagen kommet. Jeg har alltid hatt et lite ønske om å lage meg en anonym blogg, for å dele mine erfaringer som ny og singel i Oslo. 

Først kan jeg kanskje fortelle litt om meg selv. Jeg ble født og oppvokst i en by på vestlandet. Oppvokst med en dumsnill mor som har forsøkt å lært meg hvordan jeg skal behandle damene. Det har vel kanskje ikke vært den beste måten å lære det på. Jeg ble fort svigers yndling, å var ikke "badass" nok til å beholde noen damer. Ble rett å slett for snill. 

Jeg var 18 år når jeg forsto at det å være for snill med damene, ikke var et godt trekk. Det endte med mange jentevenner(friendzoned) iløpet av min tid som tenåring. Jeg hadde kjæreste, missforstå meg rett. Men med en gang damene ble interessert i eldre å tøffere mannfolk, forsvant jeg som en venn de heller støttet seg på når de trengte hjelp og omsorg. Jeg burde gitt mer faen. Jeg skulle hatt et vindu til nåtiden, å sitt hvordan livet mitt er i dag.

Det ble slutt mellom meg å min første kjærlighet når jeg var 17 år. Hun var blond å pen. Alle andre gutter syntes hun var den deiligste på skolen. Å det syntes jeg og. 2 år var vi sammen. Det ble avsluttet pga en eldre gutt. En med svart BMW og kropp stappfull av steroider. 
Da forsto jeg at nok var nok.

Nå sitter jeg i en pen leilighet på beste vestkant, å ler av alle de kåte meldingene jeg har på telefonen.

2 kommentarer

kk

14.02.2013 kl.22:16

Gleder meg til resten; )

Mars In Venus

14.02.2013 kl.22:19

kk: Gledelig å høre KK.

Skriv en ny kommentar

Mars In Venus

Mars In Venus

23, Oslo

Skriver om livet som ny og singel i hovedstaden. Følg med!

Kategorier

Arkiv

hits